maanantai 25. toukokuuta 2015

Zombie Kissa

Tämä kissa jäi auton alle mutta heräsikin takaisin tähän maailmaan. Ennen se oli musta, joten sen oli vaikeaa totutella vihreään turkkiinsa.. Mutta kissathan sopeutuu aika nopeasti uusiin asioihin. Ihan hyvin tämäkin on jaksellut vaikka välillä joutuukin parsimaan sitä kasaan...

8 kommenttia:

  1. Tiiätkö et jos mulla olis rahaa ja jos en asuisi ulkomailla niin haluaisin ostaa sulta tän tai vaikka ehdottaa tilaustyötä, oon just hankkinu kissanpennun ja se rakastaa halia ja kantaa mukanaan pieniä pehmoleluja ja toi virkattu kisu olis niin awww! Ootko koskaan harkinnu pistäväs pystyyn jotain Etsy-kauppaa netissä jossa voisit myydä virkkuutöitäsi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin tehä sulle tämmösen jos haluat :) Enkä pyydä kovaa hintaakaan, se on sovittavissa jos kiinnostaa. Ottasin mielelläni vastaan tilaustöitä! Ja halvalla teen, haluisin etä näitä ostettais ja silleen. Ois tosi kiva juttu.

      Poista
  2. Mä haluaisin ostaa kanssa tälläsiä zombeja sulta

    VastaaPoista
  3. Paljon olis hintaa tällasella oliolla jos haluaisin ostaa? Tämäntyyppimen (saksanpaimen)koira olisi ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. Tottakai voisin tehdä sulle sakemannizombien. Hinta vois olla 10-15e ja postikulut. Oisko hinta sopiva? Kerro vaan tarkemmin et millasen haluat, värit jne..

      Poista
  4. Minkä kokonen toi on? Osaisitko tehdä jyesijä zombien? Voin s-postilla kertoo tarkemmin ideani. ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on sellanen n 15cm korkunen. Kerro ideastas tarkemmin, uskosin että voin sen toteuttaa.

      Poista