tiistai 16. lokakuuta 2018

Susia innostuin taiteilee

Innostuin maalaa ja piirtää susia. Tässä nyt jokunen työ minkä oon tehnyt. Innostuin aikalailla sattumalta maalaa kerrankin susia!

Tämän piirsin mallista käyttäen tekniikkana pastelliliituja mustalle paperille. Hahmottelin eka hiilellä ääriviivoja ja sit pastelli liiduilla pikkutarkasti piirtelin. Kiva tekniikka! Ja työ onnistui!

Tän maalasin taidepiirissä. Tää on susimaalausten sarjan toinen kappale. Tää on yön susi, joka kuuta ulvoo.

Lähikuvaa. 
Onnistui kuulemma tosi hyvin. Olen samaa mieltä.

Tää on susimaalausten sarjan eka kappale. Tein tän taidepiirissä ennen tuota edellistä. Onnistui hyvin tuo suden hahmo. Auringonlaskun aikaan se ulvoo. 
Kun naapuri näki tän, se sanoi et hui, tuo susi on niin vaikuttava. :D

Tää oli eka työ tällä ihme tekniikalla, jossa kaikki tehtiin valkoisella tussilla. Mustat osat vaan jätettiin värittämättä. 
Oli muuten vaikee! Moni sanoi sitä hyvin onnistuneeksi, mut mun päänsisäinen perfektionisti ei ollut tyytyväinen. Sanoin perfektionistille pääni sisällä: "tee ite parempi! Mitä sä mua ruoskit täydellisyyden vaatimuksilla, tuu ite tekee niin huomaat, ettet itsekään saa aikaan täydellistä!"


2 kommenttia:

  1. Hei ! Myytkö näitä taideteoksia ja pystyisitkö postittamaan ? Oisin kiinnostunut tuollaisesta sudesta joka ulvoo kuuta taivaalla ja juuri sun tekemänä :) pistä ihmeessä sähköpostia Jenniferi92@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Oot kyllä todella lahjakas!

    VastaaPoista